Post by porlansvalpino on Mar 16, 2022 6:28:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Õpi prantsuse keel 5000 väljendid ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Õpi prantsuse keel 5000 väljendid IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju raha eest ▞▞▞
▞▞▞ Õpi prantsuse keel 5000 väljendid 2022 version ▞▞▞
Täname teid selle rakenduse arendamise eest. Suurepärane!
Kena rakendus
Je l'aime beaucoup
Tõesti lihtne ja lõbus. Sisaldab erinevaid mänge sõnavara, lauseehituse ja kasulike fraaside jaoks rääkimise õppimiseks. Seal on testid ja põnev punktisüsteem, mis hoiab motivatsiooni. C'est tres boux!
suurepärane rakendus. muudavad prantsuse keele õppimise lihtsaks. tasub kogu rakenduse eest maksta. aitäh!
Mitte hea
Lahe rakendus
see suurendab minu lootust õppida ja rääkida
Išmokite prancūzų kalbą – 5000 frazės Švietimas gos
Hämmastav! Lihtsustatud!
Speak French - 5000 Phrases & Sentences Ta’lim jwp
Täname rakenduse eest
Väga lihtne ja abivalmis algajale ja ka lõbus.
Olen aastate jooksul proovinud mitut prantsuse keele rääkimise rakendust ja see on vaieldamatult parim, hoolimata sellest, et siin-seal on vaid mõni nišš. Kuidagi on see rakendus õppinud väga kiiresti prantsuse keelt rääkima ja see on väga nauditav, kui ma võin lisada.
Väga lihtne ja otse edasi
Lõbusad mängud, selge heli, suurepärane kõnetuvastus, mulle meeldib see.
Suured tänud teie abi ja toetuse eest
Väga väga hea
Mulle meeldis see rakendus, kuid kahjuks pidin selle desinstallima, sest seda ei saa kuidagi SD-kaardile teisaldada... Milline kahju! Peaksite selle teisaldatavaks muutma ja ma installin selle uuesti
Hea rakendus!
Väga kasulik! 😍 Ma tõesti armastan seda
C'est magnifique merci pour ca. Inglise keel: see on väga hea, aitäh.
See on mind hääldamisel palju aidanud. Fraasid on väga kasulikud ja see, kuidas te harjutate mitte ainult arusaamist, vaid ka kirjutamist, rääkimist ja lausete koostamist, on suurepärane. Ma tunnen puudust ainult hindest sisaldavast viktoriinist, kuid üldiselt näen keele kõigis aspektides suurt edasiminekut.
Sally's Cake Arkaadmängud wbha
Aime seda rakendust😜😜
Hea ja huvitav rohkem teada saada
Veenduge, et saaksite igast lausest ja sõnast aru..5 tärni
See rakendus on sama suurepärane kui 6000 sõna prantsuse keele õppimiseks!Ei jõua ära oodata, millal kõik tasemed välja tulevad, et saaksin need oma lilledega avada!
Prantsuse mannekeenideks... Nagu mina..:-D
Elektrooniline hääl, mille eesmärk on öelda fraas, et saaksite kuulata ja mõista, on liiga kiire ja arusaamatu. Kasu tõesti üldse.
See on täiuslik kõrge kõrge kõrge c'est parfee
Suurepärane rakendus!
Liiga palju reklaame ja vähe prantsuse keelt.
Ahhhh! Mälestused!!
Olen proovinud palju hääldamist, kuid iga kord näitab rakendus erinevat sõna. Olen tuhmunud
Alustan nullist, nii et see on minu jaoks fantastiline. Sellel on sõnavara, hääldus ja õppimisviis on lõbus. Õnnitleme, lõite keelte õppimiseks erakordse rakenduse. Ma õpin Prantsusmaad.
Väga kasulik ja väga tõhus prantsuse keele õppimiseks. 😇
Marasbiko päevitab
Rakendus on kõigi andmetega suur. Lubage see SD-kaardile teisaldada. Palun selgitage oma vastust. Mul on aimu, mida sa usud, et ma suudan.
👍👍
ممتاز
Kuidas sa peaksid olema kommentaar Allez vous
suurepärane
See on väga tore rakendus ja prantsuse keele õppimine on selles rakenduses lihtsam ja lõbus👍😊🤩
Lihtne õppimine....
see rakendus aitas mind palju
Liiga keerulised juhtseadmed
Äge